Om Multimedium

Vi är ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF)

Syftet med ett ASF - ett socialt arbetskooperativ - är att skapa möjligheter, och om möjligt anställning, för personer som av olika anledningar har svårigheter att vara på, eller komma in i den ordinarie arbetsmarknaden.

Vårt mål som företag är alltså inte att tjäna så mycket pengar som möjligt utan främst att utveckla våra anställda och arbetstränande enligt individens egen kapacitet.

Välmående personal är grunden i en bra verksamhet och våra anställda och arbetstränande är alltid närmast hjärtat. Med öppenhet och förståelse skapar vi en god arbetsmiljö för alla på företaget.

Vi ger tillbaka till samhället genom att de som arbetar hos oss får en personligt anpassad möjlighet att utvecklas och ta sig in i, eller tillbaka till, arbetsmarknaden i ett tempo utan stress.

Vårt arbetssätt

Vi vill påstå att tack vare vår profil som ett socialt arbetskooperativ är vi ett mycket bra val för kunder som upplever att de inte riktigt räknas hos en vanlig byrå. Våra kunder (stor som liten) får gott om tid, engagemang och ett resultat som kan mäta sig med de bästa.

Varje bransch, kund och projekt är unikt och därför utgår vi alltid från kundens specifika behov och önskemål när vi börjar ett nytt samarbete. På så sätt kan vi skräddarsy en lösning som passar kunden bäst. 

Hos Multimedium får kunden en mycket prisvärd och högkvalitativ produkt och ett gott samvete som bonus, genom valet av den sorts verksamhet vi representerar.

Arbetsträning

Då vi som arbetar och arbetstränar på Multimedium tidigare befunnit oss en bit utanför den ordinare arbetsmarknaden behöver vi ibland lite längre tid på oss att genomföra projekten jämfört med andra webbyråer. 

Läs mer om att arbetsträna här på Multimedium.