Om oss

Multimedium är en liten och personlig designbyrå på Bangatan 24D i Göteborg, med stor, bred och vass kompetens när det gäller digital design och hemsidebygge. Vi har över 14 års erfarenhet i branschen inom allt med design, hemsidor och trycksaker.

Vi inriktar oss främst ​på föreningar, nystartade småföretag samt enheter och avdelningar inom kommunen. Vi vet hur viktigt det är att synas och hur lite tid man har till annat än kärnverksamheten och tycker att det blir bäst resultat när man kon​centrerar sig på det man kan bäst -så fokusera på ditt arbete och låt oss designa dina trycksaker eller hemsida, det är vi bäst på. Du och dina behov är det viktigaste för oss.


Därför börjar varje uppdrag med ett möte så att vi förstår vad det är du behöver. Vi lyssnar, tänker, producerar - och håller kontakten så att du får den exakt hemsida eller trycksak du vill ha. Vi kan hjälpa dig i kontakten med tryckeri för att du ska få bästa kvalitet och pris på dina trycksaker.


Om ni vill, lär vi er också hur ni uppdaterar och redigerar er hemsida på bästa och enklaste sätt. Vi bygger inte bara hemsidor på Multimedium - vi bygger människor också. Vi är ett socialt arbetskooperativ, vilket bland annat innebär att människor med olika funktionsvariationer arbetar och arbetstränar hos oss och får en meningsfull tillvaro.


Därför får du inte bara professionella och prisvärda produkter när du anlitar oss - du får ett gott samvete på köpet.